Hind
Hind

Mijn Facebook

Bekijk hier de laatste berichten

Hind Laroussi

Met een muzikale carrière van inmiddels ruim twaalf jaar is Hind niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De zangeres is een van de hardst werkende artiesten en blijft zichzelf steeds vernieuwen, terwijl ze haar unieke mix van westerse en Marokkaanse roots behoudt. Hind stippelt sinds kort haar eigen muzikale carriere uit middels haar label Laroussi Music en dat blijkt haar goed te bevallen!
Hind Laroussi
Hind LaroussiWednesday, January 24th, 2018 at 4:00am
After 1.5 year working on my flexibility during my dance class..... I can do it now!!!😎😎💪🏻
42 8    View on Facebook
Hind Laroussi
Hind LaroussiMonday, December 25th, 2017 at 4:03am
Lieve mensen meet Finn, the red nose rescue dog! Finn was een angstig straat hondje, hij is uiteindelijk gevonden in Malibu. Inmiddels is Finn uitgeroeid tot een SUPERSTAR, living in Beverly Hills 90210.

Er zijn miljoenen dieren in asiels die wachten op een gelukkig leven. Als je op zoek bent naar een huisdier kijk dan ook even bij het asiel bij jou in de buurt...

Merry Christmas everybody! Dikke x Hind
Hind Laroussi
Finn's Christmas song by Hind Laroussi
youtube.com
Finn the red nose rescue.
25 6    View on Facebook
Hind Laroussi
Hind LaroussiTuesday, October 31st, 2017 at 4:02pm
Gisteren even gezellig aangeschoven bij shownieuws om te vertellen over mijn Amerikaanse avontuur! En wat een leuke verrassing van mijn collega Jamai! Te lief!
53 6    View on Facebook
Hind Laroussi
Hind LaroussiTuesday, October 31st, 2017 at 12:15am
Hallo allemaal, even een kort berichtje vanuit mijn kant. We zijn inmiddels bijna klaar met het af mixen van mijn album. Samen met mijn team zijn we de songs tot in de puntjes aan het perfectioneren. Het is fantastisch om dit proces mee te maken en mijn liedjes te zien groeien. Ik ben enorm trots en het einde komt langzaam maar zeker in zicht :). Om die reden ben ik er even tussenuit gepiept om mijn familie en vrienden te knuffelen in Nederland. Wat is het heerlijk om weer even thuis te zijn!

Zeer onverwacht bracht ik van de week een bezoekje aan de Nederlandse premiere: Get on your feet! Wat een spektakel en een geweldige cast en ik enorm trots op mijn collega Jim Bakkum die de sterren van de hemel zong! Een aanrader voor iedereen!
94 23    View on Facebook
Hind Laroussi
Hind LaroussiWednesday, October 11th, 2017 at 7:14am
Terwijl ik in alle stilte aan mijn muziek werk in Los Angeles probeer zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van wat er gebeurd in mijn geboorteland, mijn thuis, Nederland.
Nederland blijft mijn echte thuis, het is waar ik ben geboren. In een oer Hollandse stad wat bekend staat om zijn heerlijke kazen, stroopwafels en kaarsen, Gouda. Ik ben rijk aan 2 culturen, mijn lieve ouders hebben mijn zussen en mij een opvoeding gegeven waarin we alle culturen omarmen en respect hebben voor ieder mens ongeacht waar hij/zij vandaan komt. Ik ben gezegend met een dak boven mijn hoofd en het leven wat ik leef met alle mogelijkheden en avonturen die ik mag meemaken. Maar het politieke klimaat in Nederland is onmiskenbaar verhard.

Het lot van vluchtelingen is me altijd aan het hart gegaan. In mijn jaren als ambassadrice voor Vluchtelingenwerk Nederland heb ik veel families ontmoet en gehoord onder wat voor erbarmelijke omstandigheden zij hun land moest ontvluchten. Vele die familieleden waren kwijtgeraakt, alles hebben moeten achterlaten, getraumatiseerd voor het leven.

Het is een van de basis rechten van de mens, ondertekend door de VN in 1948.
Het recht op een veilige woonplek
Als we bang zijn dat we in ons eigen land slecht worden behandeld, hebben we allemaal het recht naar een ander land te vluchten waar we veilig zijn.

Maar wat als alle grenzen dicht gaan en je als vluchteling geen land in kan? It makes me sad....

Onderstaand bericht van (oud directeur Vluchtelingenwerk Nederland) #EduardNazarski directeur van Amnesty international wil ik even met jullie delen:

"Vertrouwen in de toekomst - Misschien valt de winter mee dit jaar.

Het regeerakkoord is er. Vijf bladzijden zijn aan migratie gewijd, met maar liefst 40 maatregelen en beleidsvoornemens.
Rode draad: Wij gaan opvang in de regio verbeteren,. We sluiten overeenkomsten met 'veilige derde landen die materieel aan het vluchtelingenverdrag voldoen' (net als Turkije?). Bovenop de 500 vluchtelingen die we per jaar uitnodigen, komen er 250. En verder houden we de Europese grenzen potdicht. Wie toch komt sturen we zo snel mogelijk terug.

Er zijn goede voornemens, bijvoorbeeld ten aanzien van het verhogen van het geld voor ontwikkelingssamenwerking en meer investeren 'in de regio'.

Maar ik lees geen woord over de onwil van de EU om in Griekenland een begin van een menswaardige opvang te realiseren. En ook niets over de onwil van de rijke veilige landen om substantieel meer mensen die vluchten oorlog en vervolging op te vangen. Of te zorgen dat er voldoende budget is om eindelijk, eindelijk genoeg bij te dragen om 'opvang in de regio' een klein beetje draaglijk te maken.

Wat is dus de boodschap van dit kabinet aan vluchtelingen? Heb vertrouwen in de toekomst. Misschien valt de winter mee dit jaar. En kom vooral niet hier naar toe. Want dat kan een van de meest welvarende landen ter wereld niet aan."
28 10    View on Facebook
Deel dit: